Interpreta de muzică populară Viorica Lupu aduce publicului care o urmărește o nouă realizare muzicală. Artista revine la melodiile cu inspirație din folclor și ne prezintă o piesă profundă, de suflet, perfectă cu trăirile sale de moment.

Viorica Lupu, interpretă

„Este gata ❣️ … melodia sufletului meu ❤️ Când surse de inspirație artistică îți sunt chiar trăirile tale interioare, poveștile cântecelor primesc alte dimensiuni. Nu am să spun prea multe cuvinte pentru că ceea ce este mai important am spus prin acest cântec. Așadar, pentru câteva minute vă invit în sufletul meu, încercând să vă deconectați de superficialitatea vremurilor actuale”, notează Viorica pe pagina sa de Facebook.

Piesa este compusă de Mihai Cotos, după un text al interpretei, în colaborare cu Mihai Pascar. Orchestrația aparține lui Corneliu Botgros, acompaniază Orchestra Națională „LĂUTARII”, dirijor Nicolae Botgros. De regie și producție video s-a ocupat videograful Marin Iliuț. În clip apare și mama interpretei, Maria Lupu, care promovează și ea zi de zi cântecul popular și tradițiile, fiind conducătoare de ansamblu etnofolcloric.