A fost lansat un colind care ajunge direct la suflete! Ion Paladi și Paula Seling ne aduc tuturor magia sărbătorilor în case, prin prima lor colaborare. Cei au lansat colindul „Ziua-i mare, seara-i sfântă”, chiar în ajun de Moș Nicolae.

Colindul ne îndeamnă să fim mai buni, mai optimiști, mai cumpătați și ne învață să ne bucurăm de lucruri simple, întocmai ca în copilărie. Vocile Paulei Seling și a lui Ion Paladi sunt acompaniate de o orchestră ce are peste cinci decenii de istorie în muzică: Orchestra Națională “Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de care ambii interpreți au cântat de-a lungul carierelor, în spectacole din țară, și din afara ei.

Piesa, de o rezonanță aparte în această perioadă magică, face parte dintr-o serie de proiecte de sărbători, promise de artistul Ion Paladi fanilor: „Pentru că sunteți ai noștri – incontestabili, siguri, fideli și pentru că avem suficiente motive să vă mulțumim pentru prietenia și atitudinea binevoitoare pe care le aveți față de mine și față de familia mea, vreau să vă mulțumesc și să vă fiu și eu aproape, mai cu seamă acum, în perioada Sfintelor Sărbători de Crăciun”.

De muzica piesei s-a ocupat Ion Paladi, împreună cu Corneliu Botgros, nașul său, iar de text, Mariana Honceru, care, din păcate, în acest an ne-a părăsit, dar care a pus pe hârtie și celebrele cântece: „Dorul Basarabiei”, „Măicuța-i cântec și iubire”, „La frați nu se pun hotare” și multe alte șlagăre.

Proiectul dat este cu adevărat special pentru Paula Seling și pentru Ion Paladi, ambii declarând că se simt fericiți și onorați să colinde împreună publicul.