Vinul Moldovenesc, cadoul perfect! Așa consideră antreprenorii moldoveni Sergiu Gălușca și Grigore Munteanu, care au creat aplicația web GiftMe.Wine. Proiectul își propune să faciliteze promovarea vinurilor moldovenești în Statele Unite ale Americii și mai apoi peste tot în lume.  

În urma cercetărilor asupra peții americane, aceștia au realizat cât de înalte sunt barierele de intrare a vinului moldovenesc pe așa o piață arhiplină. Cei doi au hotărât să se concentreze doar pe o nișă a acestei piețe, și anume a vinurilor-cadou, iar din această necesitate s-a născut GiftMe.Wine.

Cum lucrează aplicația? Aplicația e simplă: prin scanarea unui QR cod cei ce doresc să dăruiască un vin pot de a crea o felicitare/ un mesaj personalizat, video, foto sau text. De cealaltă parte, cei care vor primi vinul dăruit, vor putea vizualiza și aprecia vinul într-un mod mult mai personal și special.

Beneficiarii acestei aplicații sunt atât cei ce dăruiesc/ primesc vinul dăruit, cât și vinăriile, care au șansa de a-și promova vinurile într-un mod mai personal decât publicitatea obișnuită.

“Credem că acest instrument de mesagerie și marketing își are locul în cercul instrumentelor folosite curent de vinăriile din Moldova, GiftMe.Wine oferindu-le șansa să-și promoveze vinurile într-un mod mai eficient”, spun cei doi antreprenori.

Dacă sunteți în pană de idei pentru partenerii de business alegeți GiftMe.Wine.

Doriți să surprindeți persoana dragă cu un cadou original de sărbători? Trimiteți-i un mesaj personalizat printr-o sticlă cu cel mai deosebit vin!

P

 

Distribuie articolul: