Profa de vin s-a apucat de predat la modul serios. Te provoacă la o Școală a vinului, unde vei învața și degusta vinuri din Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud, America și multe alte țări producatoare de vin, dar și vei învața de unde poți cumpara aceste vinuri la noi, în Chișinău la cel mai avantajos preț. Vei fi capabil să identifici în orb soiurile de struguri naționale și internaționale fiind ghidat de Sommelieri acreditați la nivel European și Internațional.
 
Acest curs este creat după modelul Școlii Vinului din Marea Britanie, care anual este absolvită de mii de studenți din toată lumea. Ei sunt căutați și invitați să lucreze in cele mai mari restaurante din lume, la fel poți fi și tu!
 
Pentru cine este acest curs? 
✅ tineri amatori sau cunoscători, consumatori pasionați de toate vârstele (18+)
✅ studenți de la colegiu și tineri absolvenți
✅ lucrători la vinarii cu experiența și fără, ghizi, Sommelieri, agenți de vânzări s.a.
✅ chelneri, barmani, manageri de restaurante care vor sa își perfecționeze abilitățile de servire, păstrare și vindere a vinului local și internațional.
✅ absolvenți cu studii in domeniu care vor o recapitulare și îmbogățire a cunoștințelor deja obținute.
✅ studenți și masteranzi de la facultatea Tehnologii Alimentare, Tehnologia Vinului, Managementul Restaurantelor ș.a.
 
În rezultatul cursului:
 
✅ vei învața sa depistez in orb aromele vinului, soiurile locale și internaționale
✅ regiunile producatoare de vin locale și internaționale 
✅ vei sti cum sa evițu greșeli de asociere a vinului cu bucatele
✅ vei înțelege de ce sunt vinurile sunt diferite la gust
✅ vei înțelege de ce paharul și decantorul nu schimba gustul vinului ci percepția noastra despre vin 
✅ vei primi și o oferta de angajare intr-o vinoteca din oraș (prin concurs)
✅ dacă vei urma și celelalte 2 cursul de la Școala Vinului vei fi recomandat de către trainerul Anastasia Saratura pentru posturi de sommelier in Dubai, contract pe cel puțin 1 an
✅ vei știi cum sa servești, colecționez și stochez corect vinurile de toate tipurile și stilurile.
 
Înscrie-te la Curs ACUM și plătește mai târziu!
 
Anastasia Saratura acum 10 ani a început frumosul drum în Lumea Vinului aplicând la UTM, Specialitatea Tehnologia Vinului. Ultimii 5 ani de zile a lucrat în Top 3 Companii din Dubai și a ajutat sa vândă peste 1 mln de dirhami, bani înghețați în vinuri. Deasemenea a instruit zeci de colegi din restaurante despre arta vânzărilor în restaurante. Tot in acești 5 ani Anastasia a absolvit 3 nivele de curs la Școala Vinului din Londra WSET cu sediu in Dubai, unde a studiat principalele regiuni vitivinicole din lume, pe care urmează să le împartă cu tine! Din Februarie 2018 este Directorul Executiv al AO “Școala Vinului” din RM. În cadrul școlii a organizat 7 seminarii practice despre vin, a realizat 70 de filmulețe gratuite #profadevin toate având ca scop sa ușureze procesul de învățare a Științei Vinului. Mai multe detalii pe pagina de facebook a Scolii Vinului sau in linkul de mai jos http://bit.ly/CursScoalVinuluiAmatori