În luna dragostei, Kaufland continuă să-și surprindă clienții printr-o nouă ediție a campaniei „VIN la Kaufland”. În preajma Zilei Îndrăgostiților, cumpărătorii au avut posibilitatea să deguste vinul autohton de la Rădăcini. Și să afle sfaturi prețioase direct de la sommelierul Dumitru Dediu despre vinul perfect pentru o cină romantică sau o surpriză celui drag.

Iată ce ne-au spus doar câțiva dintre participanți:

„O campanie foarte binevenită pentru promovarea producătorilor de vin autohton și pentru apropierea oamenilor de cultura de a servi vinul sau spumantul corect.”

„Sunt pentru a doua oară la acest tip de evenimente și mai învăț și eu câte ceva despre acest domeniu și sunt curioasă despre ce se povestește.”

„După calitate este vinul spumante brut din soi Traminer, este ok.”

Sommelierul a povestit despre secretele asocierii vinului cu bucatele, dar și despre cum să-l savurăm corect, în funcție de tip și anul producerii.

“Eu recomand ca să începem cu un spumant ca să arătăm cât de multă este dragostea și cele mai frumoase emoții, dar dulcele este întotdeauna asociat cu dragostea. Ulterior eu aș recomanda un vin roșu. Părerea mea este că rose-ul este perfect pentru a fi servit cu persoana iubită sau pentru a o uimi”, spune Dumitru Dediu, sommelier.

“În cadrul edițiilor Vin la Kaufland ne-am propus să aducem consumatorului, clientului care ne pășește pragul vinul și produsul autohton mai aproape, să-l facem cunoscut. Să devină cultura vinului o parte din ADN-ul fiecăruia dintre noi. La Kaufland vă așteptăm cu multă dragoste, un vin bun moldovenesc nu doar în luna februarie, dar în fiecare zi a anului”, a menționat Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Evenimentul s-a desfăşurat în incinta magazinului Kaufland de pe str. Decebal, iar partenerul acestei ediții a fost compania Rădăcini.

P