Vineri, 28 aprilie, a avut loc prima semifinală de la îndrăgita emisiune Românii au talent, difuzată de Pro TV. Moldoveanul Oleg Spînu, în vârstă de 15,  i-a impresionat pe jurați, având o interpretare minunată, cu o piesă pe care i-a dedicat-o mamei. Tânărul este originar din satul Corlăteni, raionul Râșcani.

În cadrul primei semifinale, acesta a ales o piesă de James Brown It’s Man’s Man’s World.

Juriul a apreciat prestația lui Oleg, aplaudându-l în picioare, anunță PRO TV. Andi Moisescu a spus că a rămas șocat „în cel mai plăcut sens al cuvântului”.

Mihai Bobonete e de părere că românii ar trebui să-i acorde încredere și să-l voteze: „Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent”.

Juratul Dragoș Bucur, de asemenea, crede că tânărul poate câștiga sezonul acesta: „Emoție, voce, prezență…. ai eclipsat șase femei”.

Cântăreața Andra i-a făcut o propunere lui Oleg Spânu, invitându-l să cânte alături de ea:  „Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară… Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”.

Datorită talentului său, acesta a ajuns în Marea Finală a competiției. Oleg Spînu cântă la vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. Oleg Spînu, la preselecții,  a spus vă visul lui e să devină un artist emerit și să cânte pe scene mari: „Eu sunt un fel de doctor și vreau să intru în inimile oamenilor”. Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special.

 

Distribuie articolul: