În această dimineață, pe data de 17 aprilie, a avut loc un tragic accident la Bender, pe malul drept al Nistrului. Autoritățile și echipajele de ambulanță au intervenit imediat. Din nefericire, o persoană a murit.

 

Conform informațiilor din presa de pe malul stâng al Nistrului, accidentul a avut loc astăzi, 17 aprilie, în jurul orei 07:00, pe una dintre străzile din Bender.

Un autoturism de marcă Mitsubishi a intrat cu viteză într-o stație de autobuz în care se aflau mai multe persoane. La volan se afla o tânără de 20 de ani, originară din Bender. S-a descoperit că mașina aparținea unui tânăr de 23 de ani, care era beat și se afla în mașină ca pasager.

Tânăra și-a obținut permisul de conducere cu mai puțin de un an în urmă și nu consumase alcool în acea zi. Nici ea, nici pasagerul său nu au fost răniți.

Cu toate acestea, în urma impactului, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat, fiind prins între mașină și un gard. Salvatorii au intervenit pentru a-l elibera, fiind necesară demontarea gardului.

De asemenea, în accident au fost grav rănite trei persoane: o femeie de 49 de ani, un bărbat de 71 de ani și un altul de 50 de ani, toți aflați în stația de autobuz. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie articolul: