Astăzi, puțini sunt cei care nu au văzut măcar o dată un vlog semnat de EA. Filmulețele Victoriei Roșca au reușesc să cucerească internauții din primul minut, iar „Zâmbărele” a devenit, între timp, sursa perfectă de relaxare și doza necesară de umor. Ieri, s-a împlinit un an de când talentata actriță a lansat vlogul, timp în care acesta a devenit apreciat de peste 90 de mii de oameni.

Nu am numărat câte vloguri a postat până acum Victoria Roșca. Cert este că fiecare are partea sa de adevăr și o puternică lecție de viață. Se inspiră de la oameni și tot oamenii sunt cei care o apreciază și o critică pentru munca sa. E cunoscut faptul că Victoria a început totul dintr-o glumă ca, astăzi, să ajungă la un număr impresionant de urmăritori virtuali, care abia așteaptă noi filmulețe. Iată doar câteva dintre rolurile sale:

Citește și: Victoria Roșca, despre rolurile de mamă și soție! Admir-o în prima ședință foto de familie

În cel mai recent vlog postat de „Zâmbărele”, actrița abordează subiectul „Iubirilor de pe Interneturi”. În doar câteva zile, video-ul a adunat peste o sută de mii de vizualizări pe Facebook.

Iybiri de pe interneturi!❤
#MarkStam

Posted by Zâmbărele on 1 August 2017

Cu ocazia aniversării unui an de vlogging, Victoria Roșca a postat și un articol pe blogul său, acolo unde vorbește atât de frumos despre cei care i-au dat aripi să ajungă la acest nivel – părinții, dar și despre faptul că niciodată nu va înceta să scrie, să glumească și să fie cea pe care am reușit să o cunoaștem în această perioadă.

„[…] Și m-am trezit eu, copil în clasa a 7-a mai matur peste o vară. Gata să țină piept ți să caute răspunsuri pentru oamenii care încearcă să-ți jignească familia. Uneori mă întreb, de ce oamenii caută să pălească acolo unde doare, de ce trăiesc cu ura în piept, de ce stau îmbulzite ca oile mele din fața casei, cu gura căscată atunci când tu te vaieți de durere. […] Jur să scriu toată viața, pentru că pe mine scrisul mă alină, mă cuprinde, îmi dă părul din ochi la o parte și îmi șterge lacrimile. Îmi cântă la pian ori de cîte ori sufletul meu cere. Și mă las dusă de val, mă înebunește. Iar eu prefer să fiu mai nebună. Nebunia e cartea mea de vizită. Cu ea mă acopăr când ceața decide să-mi apară în cale.”

Zimbarele (13)

Felicitări, dragă Victoria! Continuă să ne delectezi cu filmulețe așa cum numai tu știi să le faci!

Foto: Facebook.com, Ellene Photography