Vedeta care nu zâmbește niciodată chiar are simțul umorului. Victoria s-a pozat în ipostaze neobișnuite cu o pungă imensă de cumpărături, recreând câteva fotografii din urmă cu 10 ani.

În 2008, fosta membră a trupei Spice Grils a pozat pentru Marc Jacobs, punându-și pe cap o pungă imensă din carton, cu numele brandului. A fost o metodă foarte eficientă de promovare, numele ei și ipostazele bizare atrăgând imediat atenția tuturor.


Zece ani mai târziu, Victoria Beckham a decis să-și marcheze cariera de designer recreând acea ședință foto neobișnuită, de data asta cu o pungă uriașă cu numele său. Imaginile realizate de fotograful german Juergen Teller ne-o arată pe Victoria așa cum nu o vedem des, demonstrând un fin simț al umorului și al autoironiei.

Într-una dintre imaginile pe care vedeta în vârstă de 44 de ani le-a postat pe Instagram, ea e ascunsă în punga uriașă și i se văd doar picioarele depărtate ieșind afară.

În alt cadru, designerul umblă cu punga imensă pe cap, acoperindu-i aproape tot corpul.

Imaginile amuzante vor fi imprimate pe o serie de tricouri pe care ea o va lansa în curând, anunță cotidianul britanic Daily Mail.

„Sezonul acesta marchează aniversarea de zece ani a brandului meu! Când Marc Jacobs m-a pozat ieșind dintr-o pungă de cumpărături, cu un deceniu în urmă, a fost doar începutul călătoriei mele în industria modei… Așa că ce mod mai bun de a ilustra povestea celor zece ani putea fi decât să revedem acea creație? Sunt foarte încântată să împărtășesc această campanie cu voi și cu strălucitorul Juergen Teller (…)” a scris Victoria pe Instagram

Distribuie articolul: