Brooklyn Beckham, fiul lui David şi Victoria Beckham, şi-a anunţat logodna cu actriţa Nicola Peltz. S-a întâmplat printr-un anunț al acestuia pe pagina sa de Instagram. Iată cum au comentat cele două vedete anunțul fiului lor.

“Sunt cel mai norocos bărbat din lume”, a scris Brooklyn Beckham. “Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da”, a povestit tânărul în vârstă de 21 de ani, sub o fotografie în care apare cu actriţa, în vârstă de 25 de ani. “Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”.

Logodnica sa a distribuit aceeaşi fotografie, în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă cu volane. “Sunt nerăbdătoare să-mi petrec restul vieţii alături de tine, dragostea ta este cel mai preţios cadou”, a mărturisit ea, înainte de a-i mulţumi surorii lui Brooklyn, tânăra Harper, pentru că le-a făcut fotografia.

Fosta membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham, a fost încântată de logodnă, felicitându-i pe cei doi: “Cea mai emoţionantă veste. Nu putem fi mai fericiţi! Vă dorim dragoste şi o viaţă plină de bucurie”, a scris ea.

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz formează un cuplu din octombrie 2019 şi şi-au oficializat relaţia în ianuarie, scrie presa de peste Prut.