Anul acesta David și Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de căsătorie, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri de vedete. Suntem într-o perioadă a divorțurilor, tot mai multe cupluri aleg să își spună adio, dar iată că ei rezistă și sunt un exemplu. 

Invitată în cadrul emisiunii Today, Victoria Beckham a explicat care este secretul relației ei cu David. „Știi, cred că prioritatea noastră sunt copiii și tot ce facem se învârte în jurul lor. Amândoi lucrăm foarte mult. Iubim ce facem din punct de vedere profesional. Ne sprijinim unul pe altul și știi, suntem foarte norocoși că ne-am găsit unul pe altul și că ne dezvoltăm împreună”, i-a spus Victoria lui Hoda Kotb.

Designerul a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere între ea și David. În prezent cei doi au patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, iar Victoria a explicat că pentru a rămâne uniți „comunicarea este cheia”, iar ea și David „sunt foarte prezenți în viețile copiilor”.

„Ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei noastre. Cred că este vorba despre faptul că suntem foarte concentrați, muncitori și avem o echipă minunată care ne ajută. Părinții noștri sunt foarte, foarte prezenți și ne ajută cu copiii”, a spus Victoria.

În cadrul emisiunii, ea a vorbit și despre produsele de înfrumusețare pe care le împarte cu David. „Nu creionul de buze. Împărțim produse de îngrijire, de înfrumusețare. Așadar, este vorba despre creme, măști de față și alte lucruri de acest tip.”

Citește și: Victoria Beckham promovează anorexia? Designerul a fost dur criticată pentru un model ales să îi promoveze creațiile

 

Distribuie articolul: