Luna Nouă în Rac de pe 20 iulie a venit cu un val de energii puternice luându-ne pe toți prin surprindere. Schimbările se întâmplă, însă, pentru trei semne zodiacale ale horoscopului acestea sunt uriașe. Iată care sunt acestea. 

În următoarea perioadă vom simți din plin energia lunii care vine la pachet cu o serie de restricții emoționale pentru noi. Chiar și așa, sunt trei semne zodiacale care își vor schimba destinele, vor închide capitole vechi și o vor lua de la capăt mai fericite și mai încrezătoare în ele ca niciodată.

Taur – Ieși din zona de confort și trăiește-ți viața

Ești o persoană cu capul pe umeri, foarte atentă la detalii, concentrată pe muncă și extrem de dornică să își împlinească obiectivele. Cea mai mare provocare în această lună pentru tine va fi realizarea faptului că nu există nicio modalitate de a îți atinge obiectivele finale dacă nu decizi să ieși din zona de confort o dată pentru totdeauna.

Deși este foarte ușor să rămâi în colțul tău și să te lipești de ceea ce știi, acolo nu există prea mult spațiu pentru a crește în persoana care vrei să devii și să readuci magia în viața ta. Nu este nevoie să te arunci în bătaia vântului – poți fi constantă în planuri și decizii, însă este foarte important să îți asumi riscuri și să îndrăznești mai mult. Fă pași mărunți și calculați care să îți lărgească orizonturile și să te ajute să ajungi acolo unde visezi de atât de mult timp. Viața ta se va schimba radical în următoarele săptămâni, bucură-te de ea.

Leu – Te bucuri de un capitol nou în viața ta

Acesta este momentul pe care îl așteptai de atât de mult timp. Acesta este momentul în care poți îngropa amintirile și închide ușa trecutului astfel încât să faci un pas în față. Acesta este momentul în care îți poți spune “Gata, viața mea se schimbă începând de acum. Eu dețin puterea de a o schimba și aleg să merg mai departe cu ea, să dau pagina și să scriu un nou capitol mai frumos și mai intens ca niciodată.”

Pești – Schimbările sunt uriașe pentru tine

Multe lucruri se schimbă în această perioadă pentru tine… până și tu te schimbi fără să îți dai seama. Ești într-o perioadă de creștere spirituală, ești mult mai conectată cu tine însăți și creezi una dintre cele mai frumoase relații de până acum – relația dintre tine și sufletul tău.

Pe plan sentimental, înveți foarte mult că este important să fii sinceră, să îți deschizi inima și să spui ce simți cu adevărat, iar acest lucru te ajută enorm la construirea unei relații bazate pe iubire, încredere și respect reciproc. În cazul în care ești singură, astrele au câteva surprize interesante pentru tine în această săptămână.

sursa:kudika.ro

Distribuie articolul: