Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au finalizat divorțul în anul 2019 și din păcate nu vorbim despre o separare deloc pașnică. Aceștia luptă de ani de zile pentru custodia celor 6 copii.

Se pare că Angelina este destul de hotărâtă să obțină custodia unică. Cel mai recent a apărut informația că nu mai puțin de trei dintre copii, dintre care cinci sunt încă minori, sunt dispuși să depună mărturie la tribunal împotriva tatălui lor.

E posibil ca aceşti trei copii, despre care avocaţii lui Jolie spun că sunt destul de mari pentru a înțelege ce se întâmplă în acest proces, să fie cei trei fii adoptaţi ai cuplului: Maddox, de 19 ani, Pax, de 17, şi Zahara, de 16.

Fiul cel mare al actorilor, Maddox, a depus, deja, mărturie luna trecută, descriindu-l într-o notă negativă pe tatăl lui adoptiv. În plus, tânărul a renunţat să mai folosească numele de familie Pitt în ceea ce priveşte documentele care nu au caracter legal, folosindu-l doar pe cel al mamei, Jolie. Maddox, care n-a avut deloc o relaţie bună cu Brad Pitt, este hotărât să renunţe şi în mod legat la numele tatălui său.

Luna trecută, Brad Pitt a câştigat custodia comună asupra copiilor săi minori, lucru pe care Angelia Jolie l-a contestat, susţinând că judecătorul care a decis acest lucru ar avea o legătură profesională cu unul dintre avocaţii fostului ei soţ, scrie okmagazine.ro

Distribuie articolul: