La ai săi 35 de ani, suplețea încă mai este cartea principală de vizită a Verei Brejneva. Artista continuă să își mențină corpul într-o formă fizică de invidiat, iar ultima ședință foto cu participarea sa dovedește încă o dată acest lucru.

În escapada pe care a făcut-o la Dubai acum două săptămâni, Vera Brejneva a fost eroina uneia din cele mai frumoase ședințe foto cu sine.

Artista s-a lăsat fotografiată într-o barcă, iar ținuta aleasă pentru aceste fotografii – una de nuanță nud, a fost probabil una din cele mai bune alegeri vestimentare ale ei, din ultima vreme.

Vera a trădat faptul că pozele sunt pregătite pentru a apărea pe paginile revistei Vogue, iar cea care a avut grijă de stilul ei este Anna Osmekhina – stilistă și fondatoar a brandului tattoosweaters, pentru care cântăreața mai pozase și anterior, alături de fiica sa mai mare.

Imaginile rupte parcă din povești au fost realizate la Madinat Jumeirah – o stațiune de 5 stele din Emiratele Arabe Unite. Cât despre fotografii, acestea sunt o semnătură a fashion fotografei ucrainene Tina Sokolovskaya:

Amintim că la Dubai, Vera Brejneva a plecat pentru a susține câteva concerte live. În acea călătorie însă și-a luat și cele mai apropiate femei.

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: