Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți designer și stilist de peste Prut, iar noi, cei din Moldova, l-am cunoscut în calitate de jurat la emisiunea care a făcut senzație în rândurile iubitorilor de modă.

Potrivit publicației click.ro, Răzvan Ciobanu a fost bătut de iubit, scandal în urma căruia cei doi au pus punct unei relații de șase ani. Dacă la momentul respectiv creatorul de modă a preferat să nu comenteze, sperând probabil într-o împăcare, marți seara el a rupt tăcerea.

Iniţial, designerul a vrut să păstreze discreția în privința scandalului monstru. Totuși acesta a venit cu mărturisiri și a explicat cum a izbucnit cearta, care s-a lăsat cu bătaie, și cum a ajuns la medic pentru îngrijiri.

“Relația noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbați, care reacționăm ca doi bărbați atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacții violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua șansă și am vrut să ne construim o relație frumoasă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric și nu o să mai urlu. Am fost așa. Mă trezesc și acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul.”.

Acesta a mai adăugat: „Mai întâi și-a folosit mâinile și picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, și într-un moment de furie, cred că și-a pierdut mințile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal și a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Țin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de șoc.”. Creatorul de modă a decis să rupă orice legătură cu fostul partener de viață cu care nu s-a văzut de mai bine de două săptamâni.

Violența în cuplu, familie și societate nu ar trebui niciodată tolerată.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Agresivitatea în cuplu. De ce nu ar trebui niciodată să tolerezi un astfel de comportament

Distribuie articolul: