De mai bine de un an, actrița Anastasia Zavorotnyuk luptă cu o afecțiune grea. În cadrul emisiunii „Privet Andrei”, din 16 mai, Natasha Koroleva a dezvăluit că starea Anastasiei se îmbunătățește.

Koroleva și Zavorotnyuk sunt vecine în casele de la țară din satul Krekshino, din apropierea Moscovei (unde se presupune că acum se află actrița). „Da, locuim în apropiere. Slavă Domnului, ei spun că veștile sunt bune și Nastya se reface. Îi dorim sănătate multă”, a povestit interpreta.

Tot în cadrul emisiunii, Koroleva a dezvăluit că trebuia să joace rolul bonei Vika în „Frumoasa mea bonă”. Creatorii serialului au văzut-o doar pe Natasha ca personaj principal, însă ea a fost nevoită refuze. „Producătorii mă convingeau, nu mă lăsau în pace, dar eu tot nu am acceptat oferta. Abia l-am născut pe Arhip ”, a recunoscut cântăreața.

Când rolul principal a mers la Anastasia Zavorotnyuk, creatorii au insistat ca actrița să copieze comportamentul Natashei Koroleva, care, apropo, a mai jucat în sitcom, deși într-un singur episod. Între timp, rolul bonei a făcut-o celebră pe Anastasia.

Sursa: Woman.ru