Invitatul acestei săptămâni este Vasile Macovei, care trece printr-o perioadă mai delicată. După trei ani de căsnicie acesta divorțează de Cristina Bolboceanu cu care are 2 copii. De multe ori am vorbit despre despărțire și multe femei și-au deschis sufletul și ne-au spus cum au trecut peste ea, dar oare cum trece un bărbat peste asta? Vasile Macovei ne-a spus. 

Mariajul lor a durat trei ani, oare vorba: „dragostea durează trei ani” este adevărată? 

„Nu pot să zic care este cauza și nici nu vreau să o învinovățesc pe ea sau să zic că e vina mea. Evident că eu atunci când m-am însurat eu nu mi-am dorit să divorțez. Mi-am dorit să am familie, să fiu fericit alături de copii să îmi iubesc copiii, să crească alături de mine. Te trezești tot timpul alături de copii și într-o zi te trezești fără ei, liniște în casă nu se aude niciun zgomot.”

„Nu vine din partea mea acest divorț cel puțin eu nu mi-am dorit asta. Prima dată am depus eu actele de divorț după care am anulat dând încă o speranță familiei și relației, dar totuși nu a avut succes.”

Copiii…

„Copii vor rămâne cu mama lor, eu nu vreau să îi lipsesc de mamă pentru că mama are prioritate, dar ceea ce vreau eu este ca ea să aibă grijă de ei. Să nu îi lase să stea cu bona sau cu bunica. Pentru mine este important ca mama să fie alături de copii.”

Cristina Bolboceanu ar avea o nouă relație. 

„Eu am avut discuții și cu acel om (noul iubit al Cristinei) și cu ea. Pe mine nu mă interesează viața ei personală decât mă interesează ca ea să fie alături de copii. În momentul când ea își lasă copiii noștri atunci eu sunt deranjat pentru că copiii aceștia au nevoie de mamă. Eu i-am zis: caută-ți o persoană, care să fie liberă, un flăcău, cineva care nu a mai fost căsătorit.”

Cum a trecut peste despărțire… 

„Evident că nu a fost ușor. Nu m-am dat cu capul de pereți… Încercam să împac familia, dar nu mi-a reușit pentru că ea vedea deja altceva și  vedea familia  decât ca pe niște hârtii și din cauza asta am zis că nu mai are sens să mai lupt. Voiam să păstrăm o relație de mamă și tată pentru copii, la moment nu știu dacă va mai fi posibil și asta este „datorită” ei”.

Ce își mai dorește Vasile acum de la o femeie… (sau ce nu ar accepta) 

„Ar trebuie să mă înțeleagă și să nu mă bată la cap… Ar trebuie să fie geloasă, dar să nu fie un caz extrem. Nu o să accept să mi se citească mesajele de pe rețelele de socializare și totodată să se bage în telefonul meu.”

Vasile Macovei ne-a mai povestit o mulțime de alte lucruri interesante despre el. Nu rata interviul și nici cele patru întrebări fierbinți. 

Vezi și: După Cortină cu Lilu, despre familie, carieră și critici: „Ceea ce spui e ceea ce există în tine„ (Video)

Distribuie articolul: