Când era anul I la facultate, Eugenia i-a scris prezentatoarei pe Facebook și a rugat-o să îi ofere un interviu în scris. Lilu i-a răspuns atunci. Însă abia acum cele două s-au văzut față în față.

Lilu este femeia, care parcă știe să le facă pe toate și pare că le face bine. Este mereu optimistă și receptivă, iar noi am fost tare curioase, oare cum îi reușește?

Cum reușește Lilu să facă o combinație reușită între o carieră de succes și o familie liniștită? 

„Eu cred că este vorba de comportamentul meu și tipul meu de om, eu sunt sangvinică eu  vreau să fac multe, să reușesc multe, dar asta nu înseamnă că toate femeile trebuie să facă așa ca mine. Sunt unele femei mai flegmatice, mai calme și ele pot fi mame foarte bune, nu că alea sangvinice nu pot fi numai că sunt mai împrăștiate, mai căscate. Nu e nevoie ca toate să fim la fel, nu e nevoie ca toate să aibă și carieră și familie.

După ce am născut copii am început să înțeleg mai mult și să respect mai mult femeile, care decid să nu își întemeieze o familie și să nu nască copii, femei pe care eu înainte le judecam și acum când văd cât este de greu și de responsabil acest lucru, eu tare le înțeleg pe femeile care nu vor să aibă copii.

Dacă soțul meu nu ar fi fost din media, el nu m-ar fi acceptat, nu m-ar fi susținut pentru că fără el eu nu reușesc să fac atâtea.”

Cum a trecut peste pierderea fratelui său? 

„Eu nu am avut timp de depresie pentru că eu trebuia să fiu omul care o ajută pe mama și tata să iasă din această perioadă dificilă. Tot ce am citit, tot ce am învățat până la momentul în care să îl pierd pe fratele meu m-a ajutat să depășesc și să înțeleg real ce se întâmplă.

Eu eram un fel de mediator între sufletul fratelui meu și mama mea pentru că el s-a dus tare repede practic nici nu și-a dat seama ce se întâmplă cu el și mai citisem că în acea perioadă sufletul nostru nu prea înțelege că el nu este în corp și încercam stând atunci la căpătâiul lui să îi explic: „Uite, Andrușa ție ți s-a întâmplat asta tu ești acum în altă formă vreau tare ca tu să mergi la mama să o îmbrățișezi și să îi spui că ești bine.”

Dragostea durează 3 ani? 

„Dragostea cred că abia se cristalizează după 5 ani de căsnicie sau poate mai mult. Tot ce este legat de emoții este foarte individual pentru că fiecare vede o culoare diferit, chiar dacă este aceeași culoare, dar să nu mai zicem de emoții și cum simte fiecare. Este vorba de decizia fiecărui om de a investi. Trebuie să investești timp, atenție, trebuie să dai din tine ca să primească celălalt.”

Am provocat-o pe Lilu și la câteva întrebări fierbinte. Urmărește interviul pentru a vedea ce ne-a răspuns îndrăgita prezentatoare.

Vezi și: Emilian Crețu: „Nu iubeam casa părintească, nu iubeam satul… voiam să evadez dintr-o realitate”. Actorul, despre copilărie și fratele plecat la mănăstire (Video)

 

Distribuie articolul: