Atât Vasile Macovei cât și soția sa Cristina Bolboceanu au confirmat oficial că s-au separat. Artistul a specificat că de când s-au despărțit nu își mai poate vedea copiii. Mai mult, el a mai spus că fosta lui soție ar fi într-o relație cu un om de afaceri căsătorit.

„Sunt la curent cu niște zvonuri, potrivit cărora Cristina se iubește cu un om de afaceri din Moldova, căsătorit și cu doi copii. De fapt, nu sunt doar zvonuri, căci între timp mi-a fost confirmat acest lucru. Nu am niciun interes de a mă implica în relația lor, la fel cum nu-mi doresc să o vorbesc în nume de rău, căci totuși e mama copiilor mei. Însă știu că ea petrece destul de puțin timp cu copiii în ultima perioadă, iar un motiv ar fi pentru că a fost de mai multe ori la Chișinău în interes personal. Cât timp se află în Moldova, dar și când e în Turcia, Dominic și Damian sunt în grija mamei ei, cât și a bonei. Mai mult, din partea Cristinei au fost și replici de genul că va ascunde copiii de mine, sau uneori promite că va veni la Chișinău împreună cu ei, însă apoi, neanunțat, vine de una singură”, declară interpretul pentru EA.md.

La rândul său, Cristina Bolboceanu a ținut să vină cu niște reacții la acuzațiile aduse de către fostul său soț, afirmând că toate acestea sunt absurde.

„Știți fabula cu vulpea care a gustat din struguri și apoi zice că sunt acri? E o analogie. Repet: la moment nu sunt implicată în nicio relație. Activitatea mea profesională presupune interacțiune și cu genul masculin, iar dacă sunt observată la un eveniment interacționând cu un bărbat asta nu presupune că am avea o altfel de relație. Cât despre calitățile sale morale – ca bărbat, să răspândească astfel de zvonuri despre mama copiilor săi… Respectiv nu îmi rămâne altceva decât să îmi apăr demnitatea și onoarea mea”, a spus Cristina Bolboceanu.

 

Amintim că cei doi s-au căsătorit acum 3 ani și au împreună doi copii.

Citește și: Vasile Macovei divorțează! „Nu mai am acces la copiii mei”. Cum comentează Cristina Bolboceanu

Distribuie articolul: