S-a tot speculat că mariajul interpretului cu Cristina Bolboceanu a luat sfârșit, lucru care a fost confirmat de interpret și de Cristina. 

Cântărețul a afirmat că de când sunt separați acesta nu își mai poate vedea copii.

Între mine și Cristina, de la o vreme, lucrurile nu mai sunt cele pe care mi le-am dorit. La începutul acestui an, m-am mutat înapoi la Chișinău, pentru că ne-am separat. Suntem în continuare căsătoriți, însă nu mai suntem un cuplu și nu mai stăm împreună. Cristina mi-a demonstrat nu o singură dată că interesele ei sunt mai presus până și de grija față de copii. Nu vreau să o acuz de nimic, însă odată ce ne-am separat, nu mai am acces la copiii mei, la care țin extrem de mult. Nu mă mai interesează viața ei personală, din moment ce nu mai suntem împreună, însă îmi fac mereu griji pentru copii, pe care vreau să-i văd cum cresc, să le fiu alături în cele mai frumoase momente, sau atunci când au nevoie de mine” a declarat Vasile Macovei.

Ea.md a contactat-o și pe Cristina Bolboceanu, care se află cu cei doi copii în Turcia și aceasta ne-a confirmat faptul că divorțează de Vasile după 3 ani de mariaj. Cristina a răspuns și la acuzațiile interpretului, care susține că  nu are acces la copii.

După cum bine cunoaște-ți noi suntem stabiliți in Turcia la moment. Respectiv, exista doar 2 modalități în care el poate să petreacă timpul cu copii. Una ar fi el să vina la copii – ceea ce nu face. Și a doua ar fi sa aștepte când copii vor veni în vacanță. Domnul Macovei poate să vină și în orice moment sa își vadă copii și sa petreacă timpul cu ei. Vasile nu dorește sa facă un efort.”

 

Amintim că cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au doi copii, Damian și Dominic.