Vara înseamnă mai mult decât vacanță sau concediu. Vara vine cu un iz de libertate și cu dorința de a trăi mai bine. Dacă tocmai ai scăpat de grija examenelor și vrei să-ți petreci vara interesant, dar și cu folos, următoarea oportunitate este pentru tine.

Tot mai frecvent, tinerii se ciocnesc de două probleme, atunci când caută un loc de muncă. Prima – puține lucruri învățate în școală sau universitate sunt cu adevărat utile în viața profesională. Deși sunt complexe și, să recunoaștem, destul de solicitante și obositoare, curriculumurile nu mai țin de mult pasul cu cerințele lumii moderne. A doua problemă este că nimeni nu vrea să te angajeze fără experiență. Nu contează că ai nevoie de o șansă pentru a acumula acea experiență, angajatorii au propria viziune asupra dilemei. Soluția există.

Școala de Fitness Evasport Academy îți oferă posibilitatea să participi la cursuri de fitness instructor, indiferent de vârstă sau experiență. Cursul ce începe la final de iunie este unul de weekend, ceea ce înseamnă că vei putea să te bucuri și de vacanță, și să pui bazele unei cariere de success în domeniul sportului. Vestea cu adevărat bună este că elevii sârguincioși au șanse reale de angajare după absolvire! Iar faptul că poți achita cursul în rate este un avantaj considerabil.

Cursul de instructor sportiv organizat de școală se bazează pe informații teoretice și activități practice. Teoria asigură participanților cunoștințe de fiziologie, anatomie, biomecanică, bazele nutriției și psihologie. Practica acoperă peste 15 tipuri de antrenamente active. După încheierea cursului de fitness instructor vei putea să conduci antrenamente de grup și/sau antrenamente în sala de forță. Dacă ești deja o persoană pasionată de sport, vei descoperi detalii importante din culisele vieții active, iar dacă abia flirtezi cu ideea, vei obține și o formă fizică de invidiat. Altfel zis, vei căpăta o nouă viziune asupra sportului, descoperind mai mult decât un job care îți aduce satisfacții – îți vei descoperi o nouă pasiune!

Farmecul comunității Evasport constă anume în atitudinea față de fitness. Nu este obligatoriu să te chinui pentru a primi un salariu decent și poți primi plăcere din jobul pe care îl alegi. Nu trebuie să renunți la timpul liber și să uiți de tine sau de familie. Poți absolvi cursul și te poți angaja imediat, dacă depui efortul necesar și străduință.

Dacă îți surâde ideea unei cariere în fitness, tot ce trebuie să faci este să te hotărăști (mai ales că formarea grupei pentru final de iunie este pe ultima sută de metri, iar locurile sunt limitate). Ulterior, vei putea lucra full-time sau part-time, în Moldova sau peste hotare, dar cu sinceră plăcere și cu zâmbetul pe față. Investiția în curs se va recupera în numai o lună, lucrând în calitate de instructor fitness acreditat. Apropo, dacă vii la curs cu o prietenă, primești și o reducere de 10%. Un bonus plăcut, nu?

Distribuie articolul: