În vara aceasta, stilul anilor 1960 este din nou în trend, așa că nu ai avea de ce să ratezi șansa de a purta o fustă mini! După o lungă perioadă în care a fost populară lungimea midi, fustele scurte au revenit în modă.

Multe branduri au îmbrățișat această „nostalgie” a modei. Colecția de primăvară-vară a casei Chanel a venit cu fuste cu pene, în timp ce Versace cu cele cu scoici și stele de mare. Spectacolul de modă Blumarine a îmbrățișat estetica anilor 2000. În timp ce Miu Miu a venit cu o colecție surprinzătore, în stilul anilor 1960.

Varietatea tendințelor din această vară dovedește mai ales faptul că în acest sezon te poți inspira, simultan, din mai multe epoci ale modei. Modelele psihedelice din anii 1960 au apărut în noile colecții Missoni, Emilio Pucci și The Attico.

Atunci când alegi o fustă în stil hippie, mergi pe ceva din modern. Or, combinația dintre un imprimeu retro și o croială la modă creează o piesă incredibil de atrăgătoare. Nu uita și de fustele din tweed, deoarece în acest sezon ele sunt mai relevante ca niciodată. Aici există o singură regulă: cu cât este mai strălucitoare, cu atât mai bine.

Dacă îți place mult stilul retro, aruncă un ochi și peste haine moderne, ce au fost create în acest sezon special în stil vechi. Fustele ușoare, cu împletituri tricotate, sunt perfecte pentru zilele ploioase de vară și vor completa aproape orice fel de bluză: de la cele decupate la cele albe simple. Iar dacă îți plac experimentele îndrăznețe, atunci modelelor din tehnica croșetării pot fi anume pentru tine.


Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: