Interpreta din Rusia este mai fericită ca oricând. De Revelion, fiul ei Arseni a devenit tătic pentru prima oară, iar zilele trecute, aceasta a avut ocazia să-și dădăcească nepoata.

Deși a mai văzut-o pe Celine de câteva ori, Valeria abia acum a avut ocazia să o dădăcească. Artista a mers în vizită la proaspeții părinți și este încântată că a reușit să petreacă ceva timp cu nepoțica sa de doar șapte săptămâni. Aceasta i-a cântat cântece de leagăn și a adormit-o pe micuță chiar în brațele sale. Interpreta le-a împărtășit prietenilor virtuali câteva imagini în care apare extrem de fericită.

„Acum, în familia noastră, avem un punct de atracție puternic – minunata noastră Celine. Este imposibil să te îndepărtezi de ea. Ieri am fost nevoită să-mi amintesc toate cântecele de leagăn pe care le-am cântat copiilor mei”, a semnat încântată fotografiile.

Și soțul cântăreței, Iosif Prigozhin, s-a bucurat de clipele minunate petrecute alături de micuță. Deși Arseni nu este fiul lui biologic acesta l-a crescut ca pe propriul copil, iar acum se consideră un bunic norocos. „Soarele nostru! Câtă fericire să o ții în brațe pe Celine! Păpușica noastră”, a adăugat acesta într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Amintim că Arseni Shulghin și Liana Volkova s-au căsătorit la sfârșitul verii, iar în prima noapte din an, nora Valeriei a adus-o pe lume pe Celine, astfel artista a devenit bunică pentru prima oară la 52 de ani.

Citește și: Interpreta Valeria a devenit bunică de Revelion: „Această noapte a fost într-adevăr magică” (Foto)