Fiul artistei, Arseni Shulghin și soția acestuia, Liana, au devenit părinți pentru prima oară în prima noapte din an, astfel Valeria a devenit bunică pentru prima oară. Vestea frumoasă a împărtășit-o însăși interpreta.

La sfârșitul lunii august, Arseni Shulghin și Liana Volkova s-au căsătorit, iar la scurt timp, cuplul a dezvăluit că sunt în așteptarea primului lor copil. Cine ar fi știut că bebelușul se va naște în noaptea dintre ani?! Vestea frumoasă despre venirea pe lume copilului a fost dată chiar de Valeria.

„Bună dimineața. Anul abia început, iar mie el deja îmi place. Plâng de fericire, avem o mare bucurie în familia noastră – cea mai o adevărată taină, minune. Această noapte de Revelion a fost într-adevăr magică”, și-a împărtășit marea bucurie pe rețelele sociale, interpreta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VALERIYA (@valeriya)

La scurt timp, nora artistei, Liana, a publicat câteva fotografii de la maternitate și a dezvăluit numele fetiței sale, care este compus juma-juma din numele părinților săi.

„Soarele nostru, te-am așteptat atât de mult! Bine ai venit pe această lume frumoasă, iubita noastră! Ai ales pentru asta cea mai frumoasă dată – 01.01.2021 (îngerii mi-au șoptit-o). Senea (n.r. prescurtat de la Arseni) + Liana = cu Selin”, a dezvăluit proaspăta mămică pe rețelele sociale.

Arseni Shulghin este copilul mijlociu al Valeriei, care are o fiică mai mare, Anna Shulgin și un fiu mai mic, Artiom Shulgin.

Distribuie articolul: