Valerii Meladze și Albina Djanabaeva și-au luat fiul și au plecat să să odihnească în Franța. Acum, Albina are un motiv frumos să se împartă cu fanii ei cu poze și video de familie, din escapada lor de vară.

Chiar dacă sunt în vacanță, celebra familie rămâne a fi activă chiar și în aceste zile! Recent aceștia au petrecut o zi întreagă într-un parc de distracții. Albina și Valerii au decis să se distreze la un tobogan cu apă, iar momentele au fost întipărite în imagini, care au fost ulterior plasate pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

#justdoit 🤪 @meladzevalerian Любите такое🙃?

A post shared by Альбина Джанабаева (@albinadzhanabaeva) on

„Vă place și vouă așa ceva?”, s-a interesat vedeta de la urmăritorii de pe Instagram.

Iar după ce s-au încărcat de emoții pozitive în parcul de distracții, familia a decis să meargă într-o plimbare cu barca, care a fost condusă de nimeni altul decât fiul lor mai mare Constantin, care are deja 15 ani. Acesta s-a descurcat de minune cu rolul de „căpitan”.

 

View this post on Instagram

 

15-и летний капитан ❤️!!!

A post shared by Альбина Джанабаева (@albinadzhanabaeva) on

După ce Albina a postat fotografiile pe Instagram urmăritorii ei au început să analizeze trăsăturile lui Constantin și au constatat că băiatul îi seamănă mult tatălui celebru.

„Costea este foarte frumos. Seamănă atât cu mama cât și cu tata. Și se pare că mai este și foarte deștept”, „Este copia tatălui lui” și „Constantin este deja atât de mare? Când a reușit să crească atât de mult?”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Альбина Джанабаева с сыном Костей

Альбина Джанабаева с сыном Костей

Sursa: Spletinik.ru