Escapadele de vară sunt de fiecare dată ocazii potrivite pentru a scăpa de machiaj și a emana naturalețe. Nu a ezitat să facă acest lucru nici Valentina Nafornița. Celebra moldoveancă angajată la Opera de Stat de la Viena se bucură de soare într-una dintre cele mai uimitoare destinații din Europa. Unde anume se odihnește, aflați mai jos.

După ce a organizat, la Chișinău, o lansare spectaculoasă pentru videoclipul romanței „Ochiul tău iubit”, Valentina Nafornița a plecat într-o vacanță meritată din plin. În această vară, soprana a ales să se odihnească, alături de soțul ei, pe o insulă grecească. Despre acest lucru a anunțat însăși artista, care ardea de nerăbdare să-și ia zborul în vacanță!

Soprana Valentina Naforniță a lansat primul videoclip din carieră, cu ocazia aniversării de 30 de ani! (VIDEO)

#vacation #nomakeup #relax #summer #instamood #instatravel 💕🌎👙🌸🌸🌸#valentina #soprano

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

Soții se află, în aceste zile, pe Lefkada – insulă din Marea Ionică, împânzită de stațiuni și legată de continent printr-un lung dig rutier și un pod.

Frumoasa moldoveancă a profitat de această ocazie pentru a-și etala silueta în costum de baie și chipul fără pic de machiaj! Admirați și voi câteva imagini din escapada artistei:

Now it is official ! #holidaytime #greece #vacation #beautiful

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

#sea #love #happy #soprano #photooftheday 👙🤗💕☀️#instamood #instatravel

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: