Porți și lentile de contact, mai ales când mergi la o petrecere sau un eveniment special, dar în general ochelarii de vedere sunt o constantă în viața ta? În acest caz, ia în considerare următoarele greșeli de machiaj.

Uită tot ce știai până acum despre machiaj. Dacă ți-ai pus ochelari de curând e necesar să-ți reinventezi modul în care te fardezi, întrucât ochelarii atrag atenția asupra unor elemente ale feței, și pun în plan secund ochii, scrie Viva.ro.

Dacă ajungeai la pensat o dată pe lună, cred că ar trebui să-ți faci programare la două săptămâni, ori să te pensezi tu acasă săptămânal.

Ochelarii îți evidențiază foarte mult sprâncenele, iar sprâncenele neîngrijite vor fi observate imediat. Menține-le mereu foarte bine pensate și nu uita să le fardezi, mai ales dacă ai rame negre.

Ai deja riduri în jurul ochilor? Atunci probabil știi că trebuie să fugi de nuanțele sidefate care accentuează ridurile și să folosești numai farduri mate.

Asta e cu atât mai mult valabil în cazul ochelarilor. Cum ar fi să-ți lucească lentila și sideful de pe pleoape? Arată vulgar și ridurile popular denumite laba gâștei sar în ochi.

Anticearcănul cu siguranță îți va deveni acum cel mai bun prieten. Orele suplimentare la birou, stresul, somnul insuficient, alimentația dezechilibrată, fumatul, se văd imediat pe față și se concretizează în pungi și cearcăne.

Dacă ai o lentilă care mărește, zona de contur a ochilor va fi pusă la propriu sub lupă. Așa că nu ieși din casă fără anticearcăn, chiar și când vrei un machiaj light! Și nu îți da cu mascara pe genele inferioare, căci umbresc și mai mult cearcănele.

Am stabilit să folosești farduri mate, dar în nuanțe neutre, nude, conturând ochii cu ajutorul unui creion sau al unui tuș. Mare atenție la grosimea liniei de tuș sau creion, să fie echilibrată în funcție de grosimea ramei ochelarilor.

Și renunță la clasicul negru, poți alege dintre un tuș sau creion gri închis, bleumarin sau maro. Irisul căprui de exemplu este scos în evidență foarte frumos de nuanțele navy, bleumarin.

Vezi și: O femeie susține că a făcut atac celebral după ce și-a vopsit părul la un salon. Iată ce s-ar fi întâmplat

Distribuie articolul: