Nu există ten perfect, dar există soluții care diminuează problemele cu care te confrunți. Una dintre acestea este trucul despre care veți afla din articol. Iată ce trebuie să faceți dacă aveți porii dilatați, pe care nu reușiți să-i mascați cu fondul de ten, potrivit andreearaicu.ro.

Combina un toner de calitate cu un primer ce micsoreaza porii

Trucul genial este să micșorezi porii dinainte de a aplica fondul de ten. Combinația cea mai bună pentru orice tip de ten este un toner blând cu acid salicilic și un primer special conceput pentru corectarea aspectului porilor.

Pe termen lung, tonerul cu acid salicilic este un produs extraordinar în rutina ta, deoarece pătrunde adânc în pori și îi curață din interior, tratând și prevenind punctele negre și aspectul porilor dilatați. Însă acest produs are și efecte estetice imediate: creează un aspect rafinat al tenului, micșorează porii și reduce roșeața, ajutându-te să obții o piele mai uniformă încă dinainte de a aplica fondul de ten.

Îl folosești doar în anumite zone și aplici numai câteva picături. Aplică-l după ce ți-ai curățat tenul și înainte de crema ta hidratantă. Apoi intră în scenă primerul.

Ce trebuie sa contina primerul?

Un primer bun pentru micșorarea porilor se bazează de obicei pe planta Willowherb (salcie), deoarece conține în mod natural derivați de acid salicilic. Aceasta „răcorește” porii și îi netezește, pentru un look proaspăt și uniform.

Aplică o cantitate mică din acest primer pe zona T sau acolo unde porii sunt mai accentuați, apoi uniformizează fondul de ten cu ajutorul unui burețel sau cu degetele. Pielea ta va arată incredibil!

Sursa: andreearaicu.ro