O producție video deosebită și un tandem dintre o voce pătrunzătoare și o melodie ce atinge inimi. Iată o scurtă descriere a primului videoclip din cariera Valentinei Nafornița. Astăzi, cu ocazia aniversării de 30 de ani, soprana și-a surprins plăcut admiratorii cu povestea vieții sale, prezentată în imagini.

Valentina Nafornița a lansat „Ochiul tău iubit” – o piesă pe versurile lui Mihai Eminescu, pe muzica mestrului Eugen Doga. Mai mult, această producție este o premieră pentru Moldova. În cele 10 minute, soprana cântă despre copilăria sa, dar și despre amintirile despre tatăl său.

Ochiul tău iubit este o lucrare care mă transpune într-o nouă etapă a viații. Sunt recunoscătoare la atâta lume bună care a făcut posibilă această istorie inspirată din propriile mele amintiri dureroase și pline de trăiri irepetabile. Oh! Dincolo de cuvinte”, menționează soprana pe pagina sa de Facebook.

capture-20170610-191154

În videoclip s-au filmat câțiva actori celebri din țară. Rolul tatălui este interpretat de către Nicolae Jelescu, iar Adina Nichita – elevă de la Gimnaziul „Nicolae Haralampie Costin” este în pielea Valentinei Nafornița în vremea școlii.

capture-20170610-191442 capture-20170610-190926

Produsul muzical artistic este rezultatul unor echipe profesioniste și ambițioase precum YOUBESC și LEEL Production.

Foto: Captură ecran