Cu toții ne schimbăm odată cu trecerea timpului, iar celebritățile nu fac o excepție de la regulă. Unele dintre ele iau foarte mult în greutate sau slăbesc foarte mult, în timp ce altele petrec ore întregi zilnic la sală, sau pur și simplu unele își schimbă în mod natural aparența după trecerea anilor. Totuși, există și câțiva actori care par să nu se fi schimbat deloc.

Beyonce

Iubita noastră Beyonce nu a fost mereu guru al modei ce ne surprinde mereu cu alegerile sale în materie de make-up și îmbrăcăminte. Totuși, a fost mereu o femeie minunată, iar acum arată mai bine ca niciodată. Dar nu s-a schimbat foarte mult de atunci.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și-a început cariera în 1988 și nu s-a mai oprit de atunci. A devenit cunoscută în urma rolului ei din Friends. Nu este nevoie să menționăm că este o actriță de succes acum. Dar s-a schimbat ea oare în tot acest timp? Trebuie să recunoaștem că Jennifer pare la fel de frumoasă și plină di viață cum era și acum 20 de ani.

Johnny Depp

Înainte ca Johnny Depp să devină Jack Sparrow, acesta a jucat într-o varietate de filme ale anilor ’90. Acesta a reușit să evolueze și acum și este unul dintre cei mai cotați actori de la Hollywood. Putem spune în mod clar că s-a schimbat în ultimii 20 de ani.

Jude Law

Este clar că Jude Law este un bărbat foarte frumos. Dar a fost mereu așa de chipeș? Răspunsul este – da, a fost! Și-a început cariera jucând preponderent în piese de teatru, iar apoi s-a mutat în Statele Unite, unde a devenit un personaj iconic al marilor ecrane. Acum este tatăl a cinci copii, dar este în continuare unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood.

Justin Timberlake

Unul dintre marile staruri ale anilor ’90, a devenit faimos încă din adolescență, dar a dispărut pentru o perioadă de pe marile ecrane. Acesta nu a apărut nicăieri timp de câțiva ani, urmând să apară mai târziu, dar greu de recunoscut. În mod clar nu mai este micul băiețel adorabil care era odată.

Keanu Reeves

Keanu Reeves este un actor cu origini foarte diverese. Este jumătate chinez, jumătate libanez, având un aspect exotic. Originile sale asiatice, sunt, probabil motivul pentru care nu îmbătrânește. De fapt, actorul nu s-a schimbat deloc de la prima sa apariție de la Matrix.

Mila Kunis

Mila Kunis pare să nu îmbătrânescă deloc! Vedeta s-a născut înr-o familie ucraineană, care s-a mutat în Statele Unite când actrița avea 8 ani. În ciuda barierelor lingvistice a reușit să crească și să devină minunata actriță de astăzi, care devine din ce în ce mai frumoasă odată cu trecerea timpului.

Rihanna

Probabil fiecare om de pe planetă știe cine este Rihanna. Dar lucrurile nu au stat mereu așa. Pe vremuri, pe când avea 18 ani nu arăta deloc precum fashionista de astăzi. Totul s-a schimbat după ce a scos primul său album, Music of the Sun. Transformarea sa ulterioară este incredibilă.

Ryan Gosling

Înainte să primească roluri în producții mari, precum Blade Runner 2049 sau La La Land, Ryan Gosling a devenit faimos prin apariții în comedii romantice și filme dramatice, precum The Notebook. A fost pe ecran atât de mult timp încât poate să pară că nu s-a schimbat deloc în ultimii ani, dar acest lucru nu este adevărat. Priviți cât de masculin a devenit!

Uma Thurman 

Actrița prezentă în majoritatea filmelor lui Tarantino. Timpul a fost blând cu ea, dar felul în care arată acum este complet diferit de cum arăta în anii ’90.

Sursa 

Distribuie articolul: