Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au trecut la acțiune și au readus la viața celebrele personaje: Carrie, Charlotte și Miranda. Marea absentă este Kim Cattrall, care care o interpreta pe nonconformista, Samantha. Din păcate actrița nu a fost convinsă să se întoarcă în producție. Motivele? Se pare că acesta nu este deloc prietenă cu Sarah Jessica Parker. 

Interesant ce au decis scenariștii și cu au de gând să o scoată pe Samatha din acestă poveste? Desigur, acesta este încă o întrebare retorică. Răspunsul îl vom afla când v-om viziona noile episoade.

Recent, au apărul noi imagini de pe platourile de filmare. Eroinele se află la o petrecere  și ca de obicei sunt îmbrăcate superb. Chiar dacă anii au trecut acestia au rămas fidele stilului descoperit încă din primele sezoane.

Vestea că Sex and the City se întoarce a circulat încă de anul trecut pe Instagram. Sarah Jessica Parker  Cynthia Nixon  și Kristin Davis, care au 55 de ani, își vor continua rolurile, în timp ce Kim Catrall a refuzat să ia parte la acest nou proiect. Zvonurile spun că motivul refuzului ar fi o ceartă deja veche dintre interpreta Samanthei și Parker.

Un motiv pentru care serialul este așteptat cu nerăbdare este faptul că el va trece de la a prezenta aventurile unor femei de 30 de ani, la situații din viețile unor femei mature.

Foto: glamour.ru

Distribuie articolul: