Atunci când își admiră fetița, cântăreața Tatiana Heghea parcă îl are în față pe soțul său, Eugen Rabei. Micuța îi seamănă tot mai mult tatălui, iar cât de mare s-a făcut, vedeți mai jos.

La un an și câteva luni de când a venit pe lume, Regina Raluca pășește cu încredere pe propriile piciorușe și trădează un exterior ce amintește tot mai mult de tatăl său și de bunicii de pe linia acestuia.

2

Și pentru că începutul lunii mai s-a dovedit a fi mult prea frumos pentru a ezita o ședință foto de familie, Tatiana Heghea și fetița ei s-au lăsat surprinse de obiectivul tânărului fotograf Alexandru Moisei – autor al numeroaselor ședințe foto cu micuța Cataleya Cechir.

După ce a adunat mii de fani pe Instagram, micuța Cataleya Cechir a debutat în modeling (FOTO)

1

Fetița a schimbat mai multe ținute, nu s-a temut deloc de camera foto, iar din felul în care s-a comportat în timpul ședinței, a dat de înțeles că își iubește mama la nebunie și are o relație foarte specială cu aceasta. Cât despre Tatiana, vedeta nu trădează cu nici măcar un centimetru faptul că a devenit mămică în iarna anului trecut.

Admirați-o și voi pe „gogoșica” vedetei:

Foto: Alexandru Moisei

Distribuie articolul: