O ispravă a unui bărbat din Rusia s-a transformat în tragedie. Acesta a încercat să le arate colegilor lui un truc cu o viperă vie, în timp ce aceștia îl filmau. După ce l-a băgat de mai multe ori în gură, la un moment dat, şarpele l-a muşcat de limbă.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din regiunea Astrahan, Rusia, a fost filmat, miercuri, de prietenii săi, în timp ce încerca să facă „un truc cu înghițirea unui șarpe”. După ce a băgat vipera de mai multe ori în gură, la un moment dat, șarpele l-a mușcat. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată.

„Pe 22 septembrie, un cetăţean a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului regional Kharabalin, unde a murit câteva minute mai târziu. Conform datelor preliminare, el se distra cu prietenii pe câmp, când şi-a băgat un şarpe în gură”, a transmis vineri Direcţia regională de Investigaţii a ICR, citată de Agenţia rusă Interfax.

Potrivit poliției, în acea zonă, înghițirea de șerpi este un lucru foarte comun. Bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic, iar poliția le cere locuitorilor să nu mai încerce să înghită șerpi, pentru că își pot găsi sfârșitul:

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiti șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, se arată în comunicatul poliției, potrivit The Daily Mail.

Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale și a devenit viral.

Autorii filmuleţului susţin că bărbatului i-a reuşit de mai multe ori acest „truc cu înghiţirea unui şarpe”, care de această dată i-a fost fatal.

Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional!

Sursa: digi24.ro.