Prezentatorul TV Mihail Zelenskiy a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral. Jurnalistul, în vârstă de 46 de ani, se afla în vacanță, în Republica Dominicană.

Mihail Zelenskiy, un popular jurnalist rus și primul prezentator TV al emisiunii „Pryamoi efir” („Emisie Directă”), moderată în prezent de Andrei Malahov, a murit în Republica Dominicană la vârsta de 46 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de șeful adjunct al canalului TV Rusia-Kultura, Alexander Efimovici, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit canalului de Telegram Baza, jurnalistul se afla în vacanță în Republica Dominicană împreună cu soția sa. Dintr-o dată i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, acesta a decedat. Cauza preliminară a morții a fost stabilită drept „accident vascular cerebral”.

Soția prezentatorului, psihologa Mila Rubinchik, care duce o emisiune pe Youtube, a încetat comunicarea și și-a eliminat toate postările de pe Instagram.

Mihail Zelenskiy a fost un cunoscut jurnalist rus. Timp de 10 ani acesta a fost prezentator al programului „Vesti-Moscova”, al show-ului „Pryamoi efir”, „Novosti Kultura”, etc. A predat la Școala Superioară de televiziune „Ostankino”.