La câteva zile de la lansarea continuării serialului „Sex and the City” – „And just like that”, unul dintre actorii-cheie a fost acuzat de două femei că ar fi fost violate de Chris Noth (Mr.Big). Actorul a comentat acuzațiile.

Pe 16 decembrie, într-un comunicat publicat de The Hollywood Reporter Noth este acuzat de agresiune sexuală de către două femei, care au vorbit anonim publicației pentru a-și proteja confidențialitatea. Femeile, care nu se cunosc între ele, au vorbit sub pseudonimele Zoe, de 40 de ani, și Lily, de 31 de ani. Ambele femei au spus că atenția reînnoită pentru Noth cu „And Just Like That” le-a adus amintiri dureroase, determinându-le să spună poveștile lor. Lily a contactat THR pentru prima dată în august, iar Zoe a vorbit pentru prima dată în octombrie. Zoe, care activează în industria divertismentului, a declarat că agresiunea ei a avut loc în 2004, la Los Angeles. Lily, care este jurnalistă, a spus că a fost agresată de Noth în 2015 în New York City.

Ambele femei spun că au fost invitate la Noth acasă și că anume acolo ar fi avut loc violurile.

Noth ar fi invitat-o ​​pe Zoe la piscina din clădirea unde se afla locuința lui din West Hollywood. În apartamentul său, Zoe susține că North a sărutat-o ​​când a intrat pe ușă și ea „l-a sărutat ușor”, potrivit THR, care scrie că Noth „apoi a tras-o spre el, a mutat-o ​​spre pat, i-a scos pantalonii scurți și bikini și a început să o violeze”. O prietenă a lui Zoe a povestit în mod anonim că cei doi s-au dus la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles pentru a spune că a fost agresată, dar nu au menționat numele lui Noth de frica unor represalii din partea vedetei.

La rândul său, Lily a spus că l-a întâlnit pe Noth când era chelneriță în secțiunea VIP a clubului de noapte Nr. 8. „Am fost cu adevărat impresionată. Am fost flatată. Știam că este căsătorit, ceea ce este rușinos din partea mea să recunosc”. Cei doi ar fi ieșit la un restaurant, iar după ce au plecat de acolo s-au dus la apartamentul de după colț al lui Noth din Greenwich Village pentru a bea niște whisky. „A încercat să se dea la mine. Este mai în vârstă și părea mai în vârstă. A tot încercat și încercat, iar eu ar fi trebuit să spun NU mai ferm și să plec. Și apoi următorul lucru pe care l-am știut, și-a dat pantalonii jos și stătea în fața mea”. Una dintre prietenele lui Lily a spus pentru THR că își amintește că a primit un apel după presupusul incident și i-a sugerat să sune poliția, dar Lily nu a vrut. Prietena susține că a ascultat un mesaj vocal de la Noth după acea noapte în care el ar fi spus: „Hei, sper că nu ai luat-o greșit aseară. Ne-am distrat. Vreau doar să mă asigur că nu ai luat-o greșit.”

Publicația a analizat mesajele text dintre Noth și Lily, dintre care unul spunea: „Apropo, trebuie să te întreb dacă te-ai bucurat de noaptea noastră de săptămâna trecută. Am crezut că a fost foarte distractiv, dar nu eram foarte sigur cum te simți”. Răspunsul lui Lily spunea: „Hmm… cu siguranță mi-a plăcut compania ta. Grozavă conversație. Nu vreau să intru în detalii despre mesaj, dar m-am simțit ușor folosită”. Noth a mai invitat-o să iasă altă dată, dar cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată. Ambele femei afirmă că presupusele incidente sexuale au avut loc în fața unei oglinzi.

Foto: Variety,com

Starul a negat acuzațiile, afirmând că întâlnirile lor au fost consensuale.

„Acuzațiile împotriva mea, făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar zeci de ani în urmă sunt categoric false”, a spus Noth într-o declarație. „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – nu înseamnă întotdeauna nu – aceasta este o linie peste care nu am trecut. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei.”

„În acest moment, nu există nicio înregistrare a unui raport care a fost depus. Fără un raport, nu există nicio investigație”, a declarat joi seara, ofițerul de poliție Madison Drake pentru PEOPLE.

Avocatul lui Chris Noth a declarat că actorul este în orice moment deschis pentru cooperare cu poliția.