Nu este deloc un novice în industria modei. Yura Tamirov este unul dintre cele mai cunoscute și de succes modele de la noi, tânărul defilând pe cele mai mari podiumuri din lume. Acesta are în spate o carieră în modeling de aproximativ 10 ani și a prezentat articole vestimentare pentru branduri celebre precum Dolce & Gabbana, Versace, Billionaire… Moldoveanul apare pe coperta aniversară Harper’s Bazaar Vietnam a lunii iulie, oferind și un interviu pentru celebra revistă.

„Am început să fac modeling destul de accidental. Nu m-am gândit niciodată că voi deveni model până când o prietenă din Grecia a realizat ce potențial am. Mi-a făcut cunoștință cu un reprezentant al agenției de modeling. Și rezultatele le cunoașteți deja!”, a povestit modelul pentru Harper’s Bazaar.

Născut în Republica Moldova, Yura Tamirov nu este doar un model realizat, ci un pasionat de fitness. Este fost jucător de fotbal și antrenor de fitness. Mai mult de atât, el a făcut armată și urma să se facă polițist. Viața însă a avut alte planuri pentru el.

Acesta a ales modelingul, iar visul său de a reprezenta casele de modă mari este un vis împlinit.

„A fi un model Versace este un vis pentru mine! Știi, să mergi din Republica Moldova la Versace, este un miracol. Am filmat un videoclip promoțional cu Donatella. A fost o experiență minunată și plăcută. Îmi amintesc că, după filmarea reclamei, am dormit ca cel mai fericit copil”, povestește tânărul.

Fiind întrebat ce l-a învățat modellingul, Yura a spus: „Toți suntem unici! Modelingul este un loc foarte drăguț în care ar trebui să fii întotdeauna tu însuți și să încerci să faci tot posibilul în timp ce improvizezi cu unicitatea ta, în timp ce creezi frumosul și amintiri”.

Sursa: Harper’s Bazaar