Un program de loialitate numit „eMoney” îți aduce din start 100 e-lei pe contul personal și multe bonusuri la fiecare achiziție. Iată ce presupune cel mai prietenos program de loialitate oferit vreodată de Enter și cum poți primi bani înapoi pentru orice achiziție făcută. E simplu: pentru orice achiziție, online sau offline, ai parte de reduceri, oferte personale dar și alte privilegii tangibile. Află răspunsul la toate întrebările despre eMoney și cum vin banii înapoi de la Enter.

  1. Ce înseamnă cashback și cum este la noi?
  2. Cum funcționează?
  3. Pot plăti cu acestea?
  4. Cum pot să le obțin?
  5. Sună bine. Dar ce altceva?

Ce înseamnă cashback și cum este la noi?

Cashback sau recompensă amânată – un fel de program de bonus și o alternativă la reducerile directe. Cu alte cuvinte, este rambursarea unei sume din banii cheltuiți pentru cumpărătură.

Recent, Enter a lansat un program cumulativ de fidelizare eMoney, care vă permite să acumulați și să cheltuiți – este vorba de bani reali care pot fi economisiți atunci când cumpărați vreun produs în oricare din magazinele Enter.

Cum funcționează?

Pur și simplu vi se returnează procente din banii cheltuiți. Și cu cât achiziționați mai mult, cu atât veți obține mai mulți bani pentru cumpărături. Cashback-ul este transferat automat: 1 eLeu = 1 MDL. Numărul de telefon mobil este cardul dvs. de fidelitate. 

Pot plăti cu acestea?

Da! Bonusurile sunt transferate începând cu prima achiziție, și puteți plăti cu acestea până la 50% din costul achizițiilor următoare. Bonusurile devin active după 14 zile, din momentul în care au fost transferate în contul personal. Perioada de valabilitate a acestora este de 180 de zile de la data activării.

Cum pot să le obțin?

Puteți să le obțineți efectuând o achiziție în orice magazin Enter sau pe site-ul enter.online.

În plus, la înregistrare, primiți 100 eLei, absolut gratuit. Iar de ziua dvs. de naștere, la deschiderea unui nou magazin, precum și cu orice altă ocazie importantă, puteți primi încă 200.

Sună bine. Dar ce altceva?

Programul eMoney vă oferă invitații participare la promoții speciale și vânzări închise, reduceri și oferte personale, posibilitatea de a rezerva bunuri, dar și o linie dedicată pentru consultații la telefon 0 (68) 800 910. Ai făcut deja contul personal?

P

Distribuie articolul: