Obiceiul tradițional american de a găzdui mega-vânzarea anului în ultima vinere din luna noiembrie a părăsit demult coasta de est și s-a înrădăcinat ferm și în regiunea noastră. În Moldova, reducerile tradiționale înainte de sărbătorile de iarnă încep odată cu cea mai „întunecată” zi din an – Black Friday. Magazinul de electronice și electrocasnice, Enter, îți propune să sărbătorim această Vinere Neagră împreună! Trei zile: 20, 21, 22 noiembrie, te vei confrunta cu o adevărată nebunie a prețurilor!

Special pentru tine, Enter a pregătit prețuri absolut fierbinți la următoarele categorii de produse: laptopuri și televizoare – 15%, computere – 12%, tablete – 20%, smartphone-uri – 25%, gadgeturi – 30%, aparate de uz casnic  – 20%, tehnică de bucătărie – 40%, aparate de gătit – 25%, dispozitive pentru îngrijire personală – 30% și produsele periferice – 50%.

 

Ofertă din partea casei: noul iPhone 12, de 64GB și 128 GB, la o reducere considerabilă de -2000 lei.

Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul enter.online și să te înregistrezi, în caz că nu ai făcut acest lucru mai devreme. Acum, urmează să te familiarizezi cu toată gama de produse și să te decizi ce anume vei cumpăra în ziua reducerilor de Black Friday. Ai găsit gadget-ul perfect sau ai rămas frumos surprins de prețul redus al unui frigider No Frost? Nu ezita și aruncă produsul direct în coș. Poți achita comanda în două moduri: prin intermediul unui card de credit sau în numerar atunci când curierul nostru va ajunge la ușa ta cu livrarea.

Prețurile finale, cu aplicarea reducerii, vor apărea pe site în noaptea dintre 19 și 20 noiembrie, 00:01. Promoția este valabilă până la epuizarea stocurilor. Nu uita, anul acesta Black Friday este nemilos cu prețurile. Prin urmare, grăbește-te să prinzi produsul dorit la cea mai avantajoasă ofertă. Doar trei zile … 20,21,22 noiembrie, după care totul va lua sfârșit!

P

Distribuie articolul: