Nu te grăbi să pui pe STOP perioada promoțională! Reducerile nu au luat sfârșit și asta pentru că Enter rămâne a fi foarte generos și nu ezită șă își bucure cumpărătorii fideli cu prețuri exclusive. Urmează Samsung Sale Week – 7 zile de reduceri atractive la întreaga gamă de produse a gigantului sud-coreean în principalul magazin de electronice și electrocasnice în Moldova.

Preț promo de până la -25%

Suntem conștienți că abia de ai reușit să îți revii de la „febra cumpărăturilor” în urma ofertelor de Black Friday, dar nu există niciodată prea multe reduceri. În perioada 23-30 noiembrie, vino să îți faci plinul cu electrocasnice și aparate de uz casnic calificate, televizoare Samsung, smartphone-uri și gadget-uri Samsung, toate la un preț promo de până la -25%.

Enter știe cum să facă o familie fericită!

Serile pot deveni mai frumoase urmărind cele mai interesante povești de la Hollywood pe un televizor Samsung cu o diagonală de 65” acum cu o reducere de -25%. Iar în cazul în care Samsung Sale Week te-a prins în pragul unei renovări, profită de un preț avantajos de până la -20% la toate electrocasnicele brand-ului: frigidere No Frost, cuptoare cu microunde, plite, mașini de spălat, aspiratoare și cuptoare incorporabile.

Telefoanele de ultimă generație, la super-preț

Nu ezita să pui mâna și pe cele mai tari actualizări din lumea smartphone-urilor și gadgeturilor smart. Fii deținătorul unui Samsung Galaxy A51 sau Samsung Galaxy S10 cu o memorie internă de 128 GB și o cameră îmbunătățită cu pană la -18% cost redus.

Nu ezita să-ți asortezi device-ul și cu un accesoriu inteligent (gadget) disponibil la o reducere de -17%.

Grăbește-te stocul este limitat!

Intră pe enter.online și familiarizează-te cu produsele înscrise la promoția Samsung Sale Week, iar începând cu 23 noiembrie nu ezita să-ți umpli coșul cu tehnica gigantului sud-coreean Samsung. Promoție valabilă până în data de 30 noiembrie 2020. Succes!

P

Distribuie articolul: