Black Friday vara? E posibil la elefant.md, care continuă zilele marilor reduceri de până la 80%. Am tras şi noi o privire şi am făcut o selecţie de produse la super preţ, mereu vânate de cumpărători. 

 Apa de toaletă pentru ea Guess Seductive

Un parfum mereu în topul vânzărilor pe elefant.md. Compus din note de bergamot, coacăză neagră, vanilie, tămâie şi caşmir, se potriveşte aproape fiecărei femei. Se poate găsi de Black Friday la 455 de lei.

Vezi produsul AICI 

Apa de toaletă pentru el Hugo Boss

Un parfum classic, lansat în 1998 şi care se păstrează mereu în topul preferinţelor masculine. Are ca note de bază mărul, bergamota, lemnul de santal, vanilie, cedru şi citrice. Este considerat semnătura casei Hugo Boss. Poate fi cumpărat de Black Friday cu 1090 lei.

 

Vezi produsul AICI

Un ceas de brand Fossil

Cine nu a auzit de renumitele ceasuri Fossil? Prezente în varianta cu mecanism quartz, brăţară din piele şi carcasă din oţel inoxidabil, un ceas Fossil este mereu o investiţie de lungă durată. De Black Friday pot fi găsite numeroase modele cu până la 50% reducere.

 

Vezi produsul AICI

Povestea mea de Michelle Obama

Cu siguranţă cartea anului 2019. Prezentă în top 5 lecturi vândute pe elefant.md, povestea Primei Doamne Michelle Obama vine să inspire femeile din întreaga lume. Poate fi cumpărată la jumătate de preţ, acum, de Black Friday.

 

Vezi povestea AICI

Produsele proteice de la Womens Best

Perfecte pentru un stil de viaţă activ şi o alimentaţie sănătoasă. O cremă proteică de ciocolată, de exemplu, este numai bună pentru a da gust clătitelor proteice. 

 

Vezi produsul AICI

Geanta de umăr Guess

O geantă de brand, din piele ecologică, rezistentă, în culori neutre, care se potriveşte la orice look. Poate fi găsită de Black Friday cu o reducere semnificativă. 

 

Vezi produsul AICI

Paleta de farduri Makeup Revolution

O paleta de 32 de culori de farduri pentru ochi care oferă posibilitatea de a crea numeroase variante de machiaj. Se aplică uşor, sunt rezistente, şi au un preţ extrem de accesibil – de doar 212 lei. 

 

Vezi produsul AICI

Şamponul uscat Batiste

Prezent în top vânzări, şamponul uscat de la Batiste este cel mai cumpărat produs din această gamă în întreaga lume. O soluţie ideală pentru o dimineaţă în grabă atunci când părul are nevoie de reîmprospătare. 

 

Vezi produsul AICI

 Un tobogan de curte pentru copii

Jucăriile pentru exterior sunt o altă categorie de produse care se găsesc la super preţuri de Black Friday. Se montează foarte uşor, sunt stabile şi sigure pentru cei mici. 

 

Vezi produsul AICI

O pereche de ochelari Moschino

Ca şi în cazul unui ceas, o pereche de ochelari de soare îşi merită investiţiile. Nu doar că te protejează de soare, dar şi de razele UV. Ce spui de modelul Moschino, cu o reducere de Black Friday de 70%? 

 

Vezi produsul AICI

Distribuie articolul: