Unii designeri sunt atât de inspirați de filmele fantastice, încât tind să transforme în realitate anumite idei. La fel și în cazul designerului britanic Dan Sullivan. A creat o colecție de pantofi denumită „Star Wars” și inspirată din același film.

Pantofii lui Sullivan sunt, cu siguranță, cel mai neordinar tip de încălțăminte din câte ați admirat de-a lungul vieții. De la sneakers și până la crocs, colecția „Star Wars” conține o serie de pantofi absolut excepționali atât prin design, cât și prin formele inspirate din producția fantastică.

Fenomenala colecție conține exact 14 piese (perechi), toate conținând urme de personaje și imagini din trilogia originală. „Întotdeauna am fost un mare fan Star Wars și mereu am încercat să colaborez cu Disney. Colecția în sine a fost dezvoltată încă de anul trecut”, a recunoscut autorul pantofilor.

La sfârșitul lunii octombrie, colecția a fost prezentată cu mare fast în Marea Britanie. O pereche de astfel de pantofi, din colecția designerului britanic, ajung să coste cam 300 de dolari, iar ediția este una limitată.

Foto: Irregular Choice

Distribuie articolul: