După ce, luna trecută, am rămas impresionați de povestea cuplului care a preferat ales să planteze o pădure cu banii câștigați la nuntă, astăzi descoperim încă o istorie care inspiră.

Un cuplu din Chișinău și-a rugat invitații la nuntă, să renunțe la daruri pentru miri, în schimbul hranei pentru animale. O bună parte din invitați s-au conformat solicitării acestora, iar drept rezultat, tinerii s-au făcut cu un portbagaj plic cu bunătăți și ronțăieli.

Cuplul a donat aceste „daruri” unui adăpost de animale din Chișinău. „Din toată inima, din partea întregului colectiv și a codițelor adăpostului Barbos, dorim să felicităm tânărul cuplu Ana și Vasilii Bubnov cu nunta și să le dorim Sănătate, Fericire și Dragoste! (…)

Dragilor, vă mulțumim atât vouă, cât și invitaților voștri pentru bunătate!”, este mesajul transmis pe pagina „Clubul iubitorilor de animale Chișinău”.

Aplaudăm această inițiativă frumoasă! Empatia și grija pentru cei mai slabi / triști / nevoiași ca noi, trebuie să fie o prioritate!

Citește și: Năsuc umed, urechiușe ciulite și codiță veselă… Află de ce moldovenii preferă să adopte animale fără adăpost: 20 de povești emoționante (Vox)