Se spune că haina purtată de femeie reflectă deseori ceea ce aceasta poartă în suflet. Eroina ediției din săptămâna aceasta a show-ului dedicat modei și stilului propriu, se pare că este profund afectată de problemele pe care le are în familie.

Un cuplu de moldoveni, stabiliți de ani buni în Rusia, au devenit protagoniștii emisiunii fashion „Modnii Prigovor”. Este vorba despre Valeria Kovaci și soțul său Serghei, care sunt împreună de 17 ani.

Bărbatul este nemulțumit că soția sa s-a îngrășat și este mult prea neglijentă, iar felul în care aceasta arată nu-i mai stârnește admirația de altă dată. El este convins că femeia are grijă de ea doar atunci când acesta are o amantă: „Când am amante, soția mea slăbește, devine mai frumoasă”. La auzul cuvintelor spuse de el, juriul a fost nemilos cu bărbatul spunând că și el s-a îngrășat și criticându-l pentru atitudinea cu care își tratează soția.

La rândul ei Valeria, care este cântăreață, s-a plâns că este nefericită în căsnicie și i-a șocat pe toți cei prezenți în platou, atunci când a dezvăluit că s-a împrietenit cu amantele soțului. Chiar și așa, acesta rămâne iubirea vieții ei și nu vrea să renunțe la el. Ba mai mult, de ani buni tot așteaptă ca bărbatul să se schimbe, lucru care nu se întâmplat până acum.

Deși femeia are multe ținute excepționale pentru scenă, atunci când se întoarce în căminul familial, ea nu mai are chef să arate bine, ci optează pentru confort, iar asta înseamnă haine largi, lipsite de individualitate.

Cum au transformat-o stiliștii și care a fost reacția soțului ei, vedeți în video de mai jos.

 Sursa

Află cum poți face cele mai delicioase clătite englezești. Pufoase și moi, sunt perfecte pentru micul dejun și prânz (Video)

Foto, video: Youtube.com

Vezi și: Moldoveanul Victor Șuiu a jucat într-un film cu Jackie Chan! Cum se numește pelicula