După ce, în urma pandemiei COVID-19, s-au închis teatrele și cinematografele, unele nu s-au mai redeschis, dar altele abia acum, după ameliorarea restricțiilor, s-au lansat pe piață și au primit deja vizitatori. Un cinematograf nou și „reinventat” se află într-un centru comercial din capitală, în vechiul loc în care se afla „Patria”.

Cinematograful are o capacitate de 908 locuri și are șase săli unde se derulează diferite filme. Biletele pot fi achiziționate atât online cât și pe loc la casa, care se află în partea stângă îndată după intrare. Aceste moduri diversificate de achiziționare oferă comoditate și alternativă vizitatorilor. Personalul este drăguț și receptiv.

Popcornul și snack-urile se află în același loc cu care ne-am obișnuit, în partea dreaptă. Însă gustul „celebrului” popcorn s-a schimbat nițel și necesită careva îmbunătățiri.

Designul încăperii este diferit, iar culorile de bază acum sunt: verde, gri și negru.

Filmele încep la timp și nu trebuie să aștepți minute în șir privind reclamă continuă. Calitatea sunetului și a imaginii este mai bună. Sălile sunt dotate cu fotolii confortabile și stilate, cu cotiere care se ridică și cu speteze mobile. Difuzarea filmelor se efectuează atât în formatul digital 2D, cât și 3D.

Distribuie articolul: