Dacă te întrebai ce tendințe în coafură vei întâlni în 2019, iată ultimele tendințe de hairstyling care au fost cool anul acesta, dar voi fi și la anul.

Coafură neglijentă 

Părul coafat ușor neglijent va rămâne mereu în tendințe. Acest hairstyle se obține foarte ușor, iar dacă aplici și produse de texturare, look-ul va fi și mai cool. Această metodă de coafare este perfectă, mai ales dacă ai părul drept în mod natural.

 

Culori neobișnuite 

În anul 2019, culorile neobișnuite vor fi în vogă. Dacă nu vrei o schimbare permanentă, poți găsi diferite produse care îți oferă aceste culori puternice doar pentru câteva zile.

Lob 

Bob-ul lung va fi mereu o alegere perfectă. Cel mai bun lucru este faptul că poți purta părul drept, cât și în bucle lejere, orice variantă ai alege vei arăta stilat.

Păr strălucitor

Glass hair sau părul strălucitor va fi în tendințe și în 2019. Poți obține această strălucire dacă folosești produsele potrivite. Pentru un efect mai bun, asigură-te că vârfurile nu sunt despicate și părul este tăiat perfect drept.

Părul ondulat 

Părul ondulat și cel creț vor fi în tendințe și anul următor. Dacă îți plac buclele bine definite le vei obține mai ușor dacă părul tău este în mod natural ondulat. Acest look este perfect pentru orice moment sau pentru un eveniment special dacă obișnuiești să porți părul drept de regulă.

SURSA

Distribuie articolul: