Circumstanțele ne-au oprit acasă pentru mai multe săptămâni și ne-au privat de una din cele mai plăcute activități – călătoriile. Dacă ți s-a făcut dor de o escapadă, atunci te invităm să faci turul virtual al Moldovei.

#stămacasă și călătorim virtual pe timp de carantină. Descoperă Moldova prin tururi virtuale și experiențe imersive la 360°

Între timp țara noastră înverzește și cele mai frumoase destinații turistice duc dorul vizitatorilor. Astfel am identificat cea mai potrivită opțiune pentru cei mai dornici de a revedea locurile dragi, călătoriile virtuale prin Moldova la 360°.

Stând acasă, puteți face turul Moldovei la 360 de grade, începând cu Soroca la Nord și vinăriile din regiunea IGP Ștefan Vodă la Sud, ziua de duminică puteți să o petreceți la Orheiul Vechi, iar într-o seară de joi să luați cina virtuală la una din pensiunile rurale.

Și pentru că afacerile din turismul local sunt printre cele mai afectate, noi putem să îi susținem acum promovând destinațiile turistice pe care le putem vizita virtual și revedea imediat ce condițiile vor permite.

Hai să distribuim pe rețelele de Social Media un video cu o locație îndrăgită de pe site și să îndemnăm prietenii de peste hotare sau din țară să o vadă și de ce nu, să o noteze pe acea listă cu locuri „must see”.

Ia-ți bilet pentru călătorie, vizitează pagina de Instagram Moldova Travel.

Distribuie articolul: