Te-am obișnuit cu mai multe călătorii virtuale pe care ți le organizăm în fiecare weekend? Ei bine, cât timpul încă mai e cald, te invităm într-o nouă aventură prin țară! De data aceasta vom explora frumusețile satului Sadova, raionul Călărași. 

Fotografa Cristina Tocan continuă să ne bucure cu imagini minunate și piesaje autentice călătorind prin țară. De această dată, Cristina a pornit într-o călătorie prin satul Sadova și nu ne-a dezamăgit: fotografiile sunt parcă desprinse din cele mai frumoase povești.

La Sadova toamna întârzie să apară, ici-colo câte o frunză arămie în multitudinea culorilor de verde. Totuși, se pare că peisajele satului sunt frumoase în orice culoare sau vreme a anului, iar localnicii au grijă de acestea, păstrând curățenia și autenticitatea locului.

Cu multă grijă, descoperind împrejurimile, Cristina a ajuns într-o livadă muncită de cei ai locului. Acolo, struguri, struguri în culori ademenitoare, care abia așteaptă să fie culeși de gospodari și care ne transmit mireasma și gustul delicat doar savurându-i din imagini.După toate aceste fotografii credem că ți-am făcut dor de o vizită la țară, la casa părinților sau a buneilor și, noroc că azi e sâmbătă! Mai ai tot timpul la dispoziție ca să ajungi la locurile tale dragi, locurile țărișoarei noastre.

Sursa foto: Cristina Tocan