Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a fost de-a dreptul cucerită de rochia creată de designera Victoria Cocieru, în cadrul celui mai tare concurs de modă din SUA – Project Runway. Vedeta a postat un video în care și-a exprimat dorința imensă de a deține obiectul vestimentar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Cocieru 🌱 (@victoriacocieru) pe

La fel ca pentru fiecare creator, pentru designera Victoria Cocieru, recunoașterea creațiilor sale este deosebit de importantă.

Acum 5 ani, creatoarea de modă a emigrat în SUA, astfel ea a fost nevoită să-și mute peste ocean și brandul de haine, deși acesta avea deja un succes considerabil la noi în țară. Femeia nu a renunțat la visele și ambițiile sale și a continuat să-și dezvolte și promoveze produsele. De mare ajutor i-a fost și continuă să fie participarea la unul dintre cele mai tari show-uri americane. Sezonul Project Runway, sezonul 18, a fost mai mult decât un proiect pentru creatoarea de modă. Aceasta a ajuns în finală și deși nu a câștigat concursul s-a făcut remarcată prin designurile sale inedite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Cocieru 🌱 (@victoriacocieru) pe

Săptămâna trecută, vedeta americană și fashionista înrăită, Chrissy Teigen, s-a declarat cucerită de rochia creată de moldoveancă în cadrul show-ului televizat. Aceasta a postat un story în care spunea: „Trebuie să am această rochie! Acest look. Am nevoie de el!”.

Victoria a fost încântată și a distribuit filmulețul vedetei. Aceasta a dezvăluit că s-a trezit cu o mulțime de comenzi noi. Ulterior a adăugat în comentarii că a fost contactată de un reprezentant al vedetei.

Până și Chrissy Teigen a adăugat un comentariu: „Nu pot să cred că a ajuns (n.r. mesajul) la tine! Ești incredibilă, mi-a plăcut enorm de tine în acest show!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Cocieru 🌱 (@victoriacocieru) pe

Fondatoarea brandului Kheops, care încă de la lansare a avut un succes enorm în Moldova, s-a mutat în SUA în 2015, dar nu a renunțat la vocația ei. Doar după câteva luni aflate acolo, Victoria Cocieru a fost acceptată să-și prezinte creațiile în cadrul Seattle Fashion Week. Moldoveanca este căsătorită și are un copil.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Citește și: O designeră de la noi, concurentă de top la cel mai tare fashion show din SUA. Victoria Cocieru a impresionat jurații (Video)