S-au văzut, s-au plăcut şi nu le-a mai rămas nimic de făcut decât să-şi dea curs pornirilor sexuale! Iată starurile care n-au rezistat tentaţiei şi… au trecut la fapte încă de la prima întâlnire!

Revista Okmagazine.ro a făcut o listă cu vedetele care au recunoscut că au făcut sex la prima întâlnire.

Chrissy Teigen & John Legend

S-au întâlnit la filmările videoclipului Stereo, după care şi-au continuat flirtul şi în intimitate. Tocmai zilele trecute, pe 24 septembrie mai exact, spunea top modelul că a fost atât de impresionată de cântăreţ, încât n-a opus deloc rezistenţă în momentul în care el a încercat să o cucerească.

“Da, relaţia s-a consumat din prima!”, a spus Chrissy lucrurilor pe nume. Şi bine au făcut cei doi, pentru că, nouă ani mai târziu, Chrissy şi John sunt în continuare împreună şi se bucură de mariajul lor, alături de cei doi copii ai lor!

Ryan Reynolds & Blake Lively

Întrebat când a ştiut că Blake este femeia potrivită lui, actorul n-a făcut o declaraţie de dragoste lacrimogenă, ci a răspuns surprinzător de sincer şi de direct: “Imediat după sex!” Ryan a dezvăluit că a invitat-o pe actuala lui soţie la dans, într-un restaurant gol din Tribeca, NY, şi a dat de bănuit că, nu după mult timp, cei doi actori au devenit cât se poate de intimi.

“A fost unul dintre acele momente în care, undeva la mijlocul dansului, îţi dai seama că ai trecut peste anumite limite… După care, am condus-o acasă şi… nu trebuie să vă mai povestesc ce s-a întâmplat după asta că vă imaginaţi şi voi.” Reynolds şi Lively s-au întâlnit pe platoul de filmări de la Green Lantern, în 2011, şi s-au căsătorit un an mai târziu.

Amy Schumer & Chris Fischer

Mult mai vorbăreaţă decât Ryan Reynolds este Amy Schumer, care nu ocoleşte deloc subiectul delicat şi ne spune direct în faţă că da, a mers până la capăt încă de la prima întâlnire: “Am făcut sex. Mă ştiţi doar. Sex am făcut, vă spun. Şi n-a fost deloc ceva confuz, greşit… Ne-am spus că vrem să facem aşa ceva şi gata, am făcut-o. Şi a fost drăguţ. Foarte drăguţ! Am petrecut o seară minunată împreună!”, a declarat Amy pentru The Howard Stern Show.

Zac Efron

Starul filmului That Awkward Moment nu are nimic de ascuns, nici măcar faptul că este adeptul partidelor de sex din prima“Sexul este un lucru frumos! Nu resping deloc ideea de a avea relaţii intime de la prima întâlnire, bineînţeles că nu!”, a declarat Zac mustăcind.

Sursa foto: Google.com

Vezi și: Ținute memorabile marca Black Lively. Actrița are un stil ireproșabil și inconfundabil (Foto)