Cu trei luni în urmă, Chrissy Teigen trecea printr-o experiență dureroasă, suferind un avort spontan. După o perioadă în care vedeta a trecut prin momente triste, ea a povestit despre pierderea fiului său, despre depresie și anxietate, publicând o fotografie pentru a arăta cum i s-a schimbat corpul după a treia sarcină.

Chrissy Teigen, despre momentele grele din viața sa

Aceasta a postat un selfie făcut în oglindă, purtând o rochie decupată Cult Gaia, explicând că nu înțelege de ce a rămas cu burtică, dar și că încearcă să se împace cu gândul că nu va mai rămâne însărcinată pentru că și-a folosit ultimul embrion.

„Aceasta sunt eu și corpul meu, chiar ieri. Nu mai sunt însărcinată, dar fiecare privire în oglindă îmi amintește de ce ar fi putut să fie. Și habar nu am de ce mai am burtică, sincer. Este frustrant.”, a scris aceasta pe Instagram.

Totuși, ea a terminat postarea într-o notă optimistă, spunând că este norocoasă pentru că are doi copii sănătoși. Aceasta a vorbit deschis și în trecut despre lupta ei cu fertilitatea, documentând tratamentele prin care a trecut.

„Dar sunt mândră de modul în care această călătorie mi-a transformat corpul și mintea. Îmi place să fiu însărcinată atât de mult și sunt tristă că nu voi mai fi niciodată. Dar sunt norocoasă pentru că am doi copii uimitori ce se transformă în oameni mari în fiecare zi.”, a conchis aceasta.

Chrissy Teigen și John Legend au împreună doi copii, pe Miles și Luna. Luna trecută, vedeta povestea că familia lor încearcă să își păstreze optimismul în aceste momente grele: „Sunt mândră să spun că mă folosesc de mai multe terapii pentru a mă întoarce la persoana ce am fost și sunt fericită cu acest lucru. Îmi dau voie să am și zile bune, dar și proaste.”

Sursa

Distribuie articolul: